PALVELUT

Turvapalvelut elinkaariajattelulla ja taatulla laadulla

FireSec tarjoaa joustavaa kokonaispalvelua ja ykkösluokan tavoitettavuutta.

DSC_1108

Tiedämme kokemuksesta, että turvatekniikan ja -palvelun saralla ongelmien ennaltaehkäisy on keskiössä. Kilpailukykymme vahvuus onkin pitkän elinkaaren ymmärryksessä, tehokkuudessa, kokonaisvaltaisessa palvelussa sekä joustavuudessa – eli juuri niissä asioissa mistä myös konkreettinen säästö syntyy.

Saamme asiakkailtamme jatkuvasti kiitosta joustavuudestamme ja tavoitettavuudestamme, mitkä ovatkin monelle syy siirtyä asiakkaaksemme. Osaamisemme ja palvelumme eivät ole niin pirstaloituneita ja siksi tiimimme pystyy palvelemaan Sinua kokonaisvaltaisesti juuri turvatarpeidesi mukaan.

Kun haluat kaiken yhdeltä toimijalta - FireSec palvelut

Kartoituksesta suunnitteluun, asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon – me hoidamme kaiken. Aina räätälöidysti, kiinteistösi erikoistarpeet huomioiden ja tarkasti dokumentoiden, jottei ongelmia ilmene tulevaisuudessakaan.

Paloilmoittimet

Onko kiinteistön paloilmoitinjärjestelmä sillä tasolla kuin pitääkin ja onko se päivitetty esimerkiksi kiinteistön muuttuneen käyttötarkoituksen myötä? Paloilmoittimet ovat kärkiosaamistamme ja TUKES:n valtuutus on tietenkin alan standardi. Erikoisammattilaisemme asentavat järjestelmät aina kiinteistön ja käytön erikoistarpeet huomioiden.

Hälytyksensiirto

FireSecin SafetyNet on linjavikavalvottu hälytyksensiirtojärjestelmä, jonka avulla varmistamme kiinteistösi eri järjestelmien hälytysten toimintavarmuuden. Kysy lisää hälytyksensiirrosta!

Turvavalaistus

Hätäpoistumisteiden opasteiden valaistukset ovat ensiarvoisen tärkeitä, kun kyse on ihmishenkien turvaamisesta. Erilaiset turvavalaistukset ovat tulipalon tai muiden poikkeustilanteiden aikaisia hätävalaistuksia joilla varmistetaan ulospääsy rakennuksesta. Kysy lisää turvavalaistusratkaisuista!

Kiinteistön savunpoisto

Savu on usein vaarallisempaa kuin tuli. Toimiva, ajantasaisesti tarkastettu ja huollettu savunpoisto pitää kiinteistösi poistumisreitit savuttomina ja helpottaa samalla pelastushenkilöstön työtä, vähentäen myös savun aiheuttamia palovahinkoja. Kysy lisää savunpoistosta!

Äänievakuointi

Äänentoistojärjestelmät ovat osa nykyaikaisia paloilmoitinjärjestelmiä. Ylläpidämme, huollamme ja korjaamme järjestelmiä viranomaisvaatimusten tason mukaan. Suunnittelemme ja asennamme Boschin laadukkaita järjestelmiä mm. hotelleihin, ostoskeskuksiin ja julkisen puolen tiloihin. Kysy lisää yleisäänentoisto - ja äänievakuointiratkaisuista!

Sammutusjärjestelmät

Tärkeä osa paloturvaa ovat ajantasalla olevat kiinteät sammutusjärjestelmät jotka sekä hälyttävät että aloittavat automaattisen sammutuksen palon sattuessa. Tarjoamme osaamistamme sekä sprinkleri että kaasusammutusjärjestelmien kanssa. Kysy lisää sammutusjärjestelmistä!

Väestönsuojatarkistukset

Kiinteistön väestönsuojan, kuten palo-ovienkin ajantasalla pitäminen on lailla määritelty. Hoidamme sekä tarkistukset että tiiviyskokeet, mutta myös päivitykset, ilmanvaihdon koekäytöt, materiaalitarkistukset sovitusti ja vaaditulla tarkkuudella. Kysy lisää väestönsuojatarkastuksista!

Kameravalvonta- ja murtohälytykset

Kameroilla ja murtoilmaisujärjestelmillä ylläpidetään sekä omaisuusturvaa että henkilöturvaa. Hoidamme kokemuksella nämäkin asennuksesta käyttöönottoon ja opastukseen. Kysy lisää kameravalvonnan ratkaisuista!

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Vain hyvin hoidetut järjestelmät toimivat kuten pitää. FireSec huoltaa ja ylläpitää kaikki paloturvajärjestelmät 24/7 - anna huolesi meidän kannettavaksemme. Saat meiltä myös järjestelmien hoitaja- ja kuukausikokeilupalvelut! Kysy lisää ylläpito- ja huoltopalveluista!

Me toteutamme teille turvallisen ympäristön!

Ota meihin yhteyttä ja lähdetään luomaan teille turvallisuusjärjestelmää, jonka avulla voitte nukkua yönne rauhassa.

DSC_8412