FIRESEC

Älä polta näppejäsi - valitse kumppaniksi FireSec!

FireSec on yhdestä ajatuksesta syntynyt yritys – me tahdomme edistää turvallisuutta.

DSC_8299

MEISTÄ

Turvatekniikka on kenties yksi mielenkiintoisimpia aloja, joilla työtä voi tehdä. Se on henkilövahinkojen ehkäisyä ja omaisuusturvan kasvattamista, muuttuvan maailman ymmärtämistä ja jatkuvan teknologian kehityksen keskiössä olemista.

Turva-alalla täytyy osata katsoa menneisyydestä nykypäivän kautta myös huomiseen ja ennakoida valtavaa määrää asioita. Siksi jokainen FireSecin tiimiläinen hoitaa hommansa ylpeydellä, eikä yksikään meistä ota työtään kevyesti. Pidämme myös huolta siitä, että asiantuntemuksemme on aina ajantasaista.

Nojaamme kaikessa tekemisessämme vahvaan osaamiseen, aitoon asiakkaan auttamiseen sekä joustavuuteen. Pyrimme siihen, että asenteemme palveluun välittyy kaikesta toiminnastamme ja että tuntemuksemme alan järjestelmistä on korkealla tasolla. Olemme ylpeitä laajasta palveluntarjonnastamme, minkä yhdestä talosta voi saada.

”Vaikka työn kohteena on tekniikka, FireSec palvelee ennenkaikkea ihmistä.”

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme olla puuttuva turvallisuusresurssinne.

Palvelumme laatu, reaktiokykymme, osaamisen tasomme sekä kilpailukykyiset hintamme takaavat, että olemme varteenotettava ratkaisu mihin tahansa turvatekniikan haasteeseesi.